ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Από το Φεβρουάριο του 2013, pelletech η Κίνα εκτόπισε από την πρώτη θέση τις ΗΠΑ και είναι πια η χώρα με τα περισσότερα smartphones Immergas-Victrix-TT-ErP στον κόσμο……

Περίεργα στοιχεία για τις χώρες με τα περισσότερα smartphones ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Πόσοι αλλά και πώς τα χρησιμοποιούν στις άλλες χώρες

Από το Φεβρουάριο του 2013, βοθροι απορροφητικοι pelletech 25 η Κίνα εκτόπισε από την πρώτη θέση τις ΗΠΑ και είναι πια η μαλτεζοσ ηλιακα χώρα με τα περισσότερα smartphones skroutz ηλιακοί στον κόσμο.

Η πρωτοκαθεδρία της Κίνας σε αυτό τον τομέα μάλλον δεν θα αλλάξει, ηλιακοι θερμοσιφωνεσ κενου δεδομένου ότι ο πληθυσμός της ξεπερνάει ηλιακοι θερμοσιφωνες σκρουτζ τα 1,3 δισεκατομμύρια άτομα όταν την ίδια στιγμή οι ΗΠΑ έχουν 313 εκατομμύρια πολίτες.

Άραγε από όλους αυτούς τους ανθρώπους, ελκο ηλιακοι θερμοσιφωνες πόσοι χρησιμοποιούν smartphones στις άλλες χώρες και πώς τα χρησιμοποιούν;

Ισπανία: hliakoi thermosifones ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Δεν θα μπορούσαν να ζήσουν στιγμή χωρίς τα «έξυπνα» τηλέφωνά τους

<img alt="" src="http://www.newsbeast.gr/files/1/2013/07/15/ smartphones_01.jpg” style=”width: 600px; height: 451px;” />

Ο αριθμός των Ισπανών που χρησιμοποιεί κάποιου είδους κινητό τηλέφωνο αγγίζει τα 56 εκατομμύρια, ενώ οι κάτοχοι smartphone ξεπερνάνε τα 18 εκατομμύρια. Σε μια πρόσφατη έρευνα, η Ισπανία αναδείχτηκε ως η πρώτη χώρα της οποίας οι πολίτες είναι κατά ένα τρομακτικό 93%, εξαρτημένοι από τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν καθημερινά στο κινητό τους. Ένα 11% μάλιστα δήλωσε πως δεν θα μπορούσε να παραγγείλει καν φαγητό χωρίς μια εφαρμογή.

Ρωσία: Έχουν εφαρμογές κινητού μέχρι και για φυλακισμένους

<img alt="" src="http://www.newsbeast.gr/files/1/2013/07/15/ smartphones_02.jpg” style=”width: 600px; height: 450px;” />

Στη Ρωσία χρησιμοποιούνται 256 εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα εκ των οποίων τα 22 εκατομμύρια είναι smartphones.Το ρωσικό υπουργείο Δικαιοσύνης έβγαλε πρόσφατα μια εφαρμογή η οποία επιτρέπει την επικοινωνία των κρατουμένων με τους αγαπημένους τους, μέσω μηνυμάτων και εικόνων. Υπάρχει όμως ένα μικρό πρόβλημα, δεν επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα στις φυλακές.

Καναδάς: Παίρνουν κουπόνια για να λαμβάνουν δωρεάν καναδικές εφαρμογές

<img alt="" src="http://www.newsbeast.gr/files/1/2013/07/15/ smartphones_03.jpg” style=”width: 600px; height: 367px;” />

Από τα 27 εκατομμύρια κινητά που υπάρχουν στον Καναδά, τα 23 είναι smartphones. Υπάρχουν τόσοι πολλοί προγραμματιστές στον Καναδά και προφανώς τόσες πολλές εφαρμογές που αφορούν στον Καναδά, που η Apple έχει ειδικό τμήμα στο AppStore που ονομάζεται Great Canadian Apps.

Γαλλία: Σκέφτονται να φορολογήσουν τα smartphones

<img alt="" src="http://www.newsbeast.gr/files/1/2013/07/15/ smartphones_04.jpg” style=”width: 600px; height: 450px;” />

Τα κινητά τηλέφωνα σε χρήση στη Γαλλία είναι 72 εκατομμύρια και τα smartphones 26 εκατομμύρια. Η γαλλική κυβέρνηση έχει στο πλάνο της να φορολογήσει με έναν «φόρο πολιτισμού» τα smartphones των πολιτών της, με την ίδια λογική που φορολογούν την τηλεόραση και το ράδιο. Τα χρήματα των φόρων αυτών θα χρηματοδοτήσουν την δημιουργία γαλλικού ψηφιακού περιεχομένου, όπως βιβλία, μουσική και ταινίες.

Γερμανία: Τα smartphones των Γερμανών συνοδεύονται από μπύρα

<img alt="" src="http://www.newsbeast.gr/files/1/2013/07/15/ smartphones_05.jpg” style=”width: 600px; height: 450px;” />

Υπάρχουν 107 εκατομμύρια κινητά σε χρήση στη Γερμανία και περίπου το 25% αυτών είναι smartphones. Οι Γερμανοί είναι οι δεύτεροι στον κόσμο καταναλωτές μπύρας μετά τους Τσέχους και μοιραία οι Γερμανοί χρήστες smartphone είναι πιο πιθανό να ψάξουν με το κινητό τους για εστιατόριο ή pub (39%) παρά να ελέγξουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό (30%), σύμφωνα με στατιστικά της Google.

Κορέα: Τα καταστήματά τους είναι κομμένα και ραμμένα για τη χρήση έξυπνων τηλεφώνων

<img alt="" src="http://www.newsbeast.gr/files/1/2013/07/15/ smartphones_06.jpg” style=”width: 600px; height: 449px;” />

Στα 56 εκατομμύρια ανέρχονται οι συσκευές κινητής τηλεφωνία στην Κορέα και 32 εκατομμύρια εξ αυτών είναι smartphones. Η Νότια Κορέα εφεύρε τον όρο «εικονικό κατάστημα λιανικής» για τους κατόχους smartphone. Τα ράφια στο κατάστημα είναι απλώς εικόνες προϊόντων, όπου οι πελάτες σκανάρουν το barcode του προϊόντος που τους ενδιαφέρει και αυτό παραδίδεται στο σπίτι τους αργότερα.

Ηνωμένο Βασίλειο: Δεν αφήνουν ποτέ από το χέρι τα smartphones

<img alt="" src="http://www.newsbeast.gr/files/1/2013/07/15/ smartphones_07.jpg” style=”width: 600px; height: 422px;” />

Το 56% των κινητών τηλεφώνων στην Αγγλία είναι «έξυπνα», ενώ το 22% των ενηλίκων Άγγλων παραδέχεται πως είναι εθισμένο στη χρήση κινητών και ένα σημαντικό ποσοστό δήλωσε πως ούτε στην τουαλέτα δεν πάει χωρίς αυτό.

Ινδία: Οι Ινδοί αγαπούν πολύ το σερφάρισμα και το chat με το κινητό τους

<img alt="" src="http://www.newsbeast.gr/files/1/2013/07/15/ smartphones_08.jpg” style=”width: 600px; height: 507px;” />

Από τα 700 εκατομμύρια κινητά που υπάρχουν στην Ινδία μόνο τα 44 είναι smartphones. Οι Ινδοί άντρες χρησιμοποιούν τα smartphones τους για σερφάρισμα και εφαρμογές, ενώ οι γυναίκες προτιμούν περισσότερο κοινωνικά sites και online chat.

Βραζιλία: Λατρεύουν τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης

<img alt="" src="http://www.newsbeast.gr/files/1/2013/07/15/ smartphones_09.jpg” style=”width: 600px; height: 468px;” />

Οι Βραζιλιάνοι έχουν 55 εκατομμύρια smartphones σε ένα σύνολο 259 εκατομμυρίων κινητών τηλεφώνων και αγαπούν τόσο πολύ την κοινωνική δικτύωση που το 18% των εφαρμογών που κατεβάζουν είναι τύπου facebook.

Ιαπωνία: Οι Γιαπωνέζοι λατρεύουν τα apps αλλά όχι τόσο τα κοινωνικά δίκτυα

<img alt="" src="http://www.newsbeast.gr/files/1/2013/07/15/ smartphones_010.jpg” style=”width: 600px; height: 450px;” />

Υπάρχουν 128 εκατομμύρια συσκευές κινητής τηλεφωνίας στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, εκ των οποίων τα 78 εκατομμύρια είναι smartphones. Ο μέσος Γιαπωνέζος χρήστης «έξυπνου» κινητού έχει 41 εφαρμογές εγκατεστημένες, όμως ελάχιστες από αυτές αφορούν κοινωνικά δίκτυα. Το ένα τρίτο των Γιαπωνέζων δεν μπαίνει ποτέ με το κινητό του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

ΗΠΑ: Οι περισσότεροι Αμερικανοί έχουν smartphone

<img alt="" src="http://www.newsbeast.gr/files/1/2013/07/15/ smartphones_11.jpg” style=”width: 600px; height: 400px;” />

Στα 230 εκατομμύρια από ένα πλήθος 333 εκατομμυρίων smartphones κυμαίνονται οι Αμερικανοί, ενώ η μόνη πληθυσμιακή ομάδα στις ΗΠΑ που δεν έχει smartphone είναι κυρίως οι άνθρωποι άνω των 65 ετών με ετήσιο εισόδημα κάτω των 100 χιλιάδων δολαρίων.

Κίνα: Τους αρέσει να χρησιμοποιούν κρυφά τα κινητά τους

<img alt="" src="http://www.newsbeast.gr/files/1/2013/07/15/ smartphones_12.jpg” style=”width: 600px; height: 429px;” />

Οι Κινέζοι σπάνε το φράγμα των 1,2 δισεκατομμυρίων κινητών εκ των οποίων τα 246 εκατομμύρια είναι smartphones. Κάτι παραπάνω από τους μισούς Κινέζους χρήστες «έξυπνων» κινητών αρέσκονται στο να το χρησιμοποιούν όσο πιο διακριτικά γίνεται. Οι Κινέζοι επίσης λατρεύουν τις εφαρμογές κι από ό,τι αποδεικνύεται το 27% των χρηστών smartphone διαθέ ΤΕΙ πάνω από 21 εγκατεστημένες εφαρμογές.

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».

Πάνος Καμμένος: «Δεν πάω με μνημονιακά κόμματα»

Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόεκειται να συνεργαστεί με μνημονιακά κόμματα

Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με μνημονιακά κόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα σύγκλισης μετεκλογικά με μνημονιακά κόμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».

Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρίπτοντας ωστόσο την συνεργασία με μνημονιακά κόμματα. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθανό να υπάρξουν συγκλίσεις με αντιμνημονιακά κόμματα και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».

 

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που θα δώσουν τη δυνατότητα συγκλίσεων με κόμματα και βουλευτές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, βάζοντας ορισμένες «κόκκινες γραμμές», κυρίως στα εθνικά θέματα.

Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι είπαν «ψέματα» στη ΔΕΘ και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άλλαξε θέση και από την καταγγελία του Μνημονίου τώρα μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση. Το κόμμα του επιδιώκει τις εκλογές – όπως είπε – για να αλλάξει το σκηνικό.

«Εμείς λέμε την αλήθεια στο λαό και επιβεβαιωνόμαστε. Κάθε μέρα οι δανειστές επιβάλουν συνεχώς νέα μέτρα με σκοπό να καταργήσουν το εθνικά κυρίαρχο κράτος που λέγεται Ελλάδα»

Άσκησε δριμεία κριτική στον Σαμαρά λέγοντας ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ ήταν «one night stand» και προσέθεσε ότι: «ο Σαμαράς το 2011 μιλούσε κατά των μνημονίων και τώρα με τον Βενιζέλο είναι εκτελεστές αυτής της πολιτικής που κατηγορούσαν».

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρό ΤΕΙνε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, φόρο 1% στις γονικές παροχές, μείωση της φορολογίας κάτω από το 8% για να ανταγωνιστούμε τις γειτονικές χώρες και καθορισμό της τιμής του πετρελαίου στο 1 ευρώ.

Ο κ. Καμμένος παρουσίασε το βασικό πλαίσιο των θέσεων του κόμματος, τις οικονομικές προτάσεις και τις ριζικές αλλαγές που απαιτούνται ώστε να ορθοποδήσει η ελληνική οικονομία.

«Χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο κράτος. Χάραξη μιας οικονομικής πολιτικής με γνώμονα την ανακούφιση του λαού και έμφαση στην εκπαίδευση. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους η εκροή ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό» σημείωσε ο κ. Καμμένος. Ταυτόχρονα, όπως υποστήριξε, «θέλουμε να ξεκινήσει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, να καταργηθεί το χρέος και να αρχίσει επιτέλους η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου».

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

source: http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/558642/perierga-stoiheia-gia-tis-hores-me-ta-perissotera-smartphones/
ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *