ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ηλιακοι μαλτεζοσ ηλιακα θερμοσιφωνες θεσσαλονικη Ελέγχους – εξπρές σε 150 ΔΕΚΟ και λοιπούς φορείς του Ηλιακοί-Θερμοσίφωνες-Επιλεκτικοί ευρύτερου δημόσιου τομέα πραγματοποιεί αυτή την περίοδο hliakoi thermosifones ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους προκειμένου να διαπιστώσει σε ποιους από αυτούς δεν έχει ακόμη τεθεί σε ηλιακοι θερμοσιφωνες skroutz ξυλοσομπεσ λεβητασ εφαρμογή το λεβητεσ πυρηνασ τιμεσ ενιαίο μισθολόγιο του Δημοσίου.”

Μισθολογικοί έλεγχοι σε 150 ΔΕΚΟ και φορείς του Δημοσίου ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

 

Από τα πρώτα δεδομένα που έχει στη διάθεσή του το υπουργείο Οικονομικών προκύπτουν τεράστιες διαφορές μεταξύ των μισθών στις κεντρικές υπηρεσίες των υπουργείων και σε αυτούς που λαμβάνουν υπάλληλοι σε δημόσιους οργανισμούς.

Σύμφωνα με συγκριτικά στοιχεία που παρουσιάζει σήμερα Εφημερίδα οι αποκλίσεις στις μεικτές αποδοχές φθάνουν ακόμη και το 45% και «αγγίζουν» τα 1.320 ευρώ.

Το κράτος υπολογίζει ότι από τις νέες μειώσεις που θα επιβληθούν θα υπάρξει μια εξοικονόμηση της τάξης των 100 εκατομμυρίων ευρώ. Ενδεικτικά των μισθολογικών διαφορών είναι παραδείγματα όπως οι αμοιβές υπαλλήλων του ΚΑΠΕ που έχουν μισθό 2.540 ενώ υπάλληλοι με τα ίδια προσόντα στο Υ ΠΕΚΑ λαμβάνουν μισθό 2.033 ευρώ.

Ανάλογη είναι η διαφορά και μεταξύ υπαλλήλων του υπουργείου Ανάπτυξης με μέσω μισθό στα 2.672 και των υπαλλήλων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας με αποδοχές 2.857 ευρώ και μέσο μισθό στα 3.326 ευρώ.

Οι στρεβλώσεις άρχισαν όταν οι ΔΕΚΟ εξαιρέθηκαν από την πρώτη φάση εφαρμογής του ενιαίου μισθολογίου στο Δημόσιο.

Λόγω των τεράστιων διαφορών πέρασε δεύτερη διάταξη που προέβλεπε ότι θα υπάρχει πλαφόν στα 1.900 ευρώ μεικτά στο μέσο μισθό.