ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Οι κενές θέσεις στην εξέδρα των επισήμων σημάδεψαν τη ferroli sun p7 φετινή παρέλαση – Απών ο Ευαγγ. Βενιζέλος αλλά και ηλιακοι θερμοσιφωνες gauzer οι εκπρόσωποι ΣΥΡΙΖΑ, επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα ΚΚΕ, Ηλιακοί-Θερμοσίφωνες-Επιλεκτικοί ΔΗΜΑΡ – Πέταξαν πολεμικά αεροσκάφη και ελικόπτερα, Immergas-Victrix-TT-ErP αλλά έγιναν "αθέατα" λόγω των θερμανση με ηλιακο θερμοσιφωνα καιρικών συνθηκών – Ούτε οι βουλευτές…”

Εντυπωσιακή παρέλαση σε θολό πολιτικό τοπίο ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Οι κενές θέσεις στην εξέδρα των επισήμων σημάδεψαν τη φετινή παρέλαση – Απών ο Ευαγγ. Βενιζέλος αλλά και οι εκπρόσωποι ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, <a href="http://www.dimokrati Kiaristera.gr/”>ΔΗΜΑΡ – Πέταξαν πολεμικά αεροσκάφη και ελικόπτερα, αλλά έγιναν “αθέατα” λόγω των καιρικών συνθηκών – Ούτε οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πήγαν

Σε κλίμα ομίχλης, πραγματικής και πολιτικής, ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη η στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια.

Τη σημερινή παρέλαση σημάδεψαν οι πολλές κενές θέσεις στην εξέδρα των επισήμων καθώς εκτός από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, που εκπροσώπησε την κυβέρνηση, απόντες ήταν τόσο ο Ευάγγελος Βενιζέλος (σε ένδειξη διαμαρ τυρίας για τις δηλώσεις Τζιτζικώστα) όσο και οι εκπρόσωποι ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΔΗΜ.ΑΡ.. 

Ο πρωτός βέβαια είχε και έναν δεύτερο λόγο να μην δώσει το παρών, καθώς δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την κόντρα του με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για την απόφασή του να παρελάσουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και μηχανοκίνητα τμήματα αλλά και αεροσκάφη και ελικόπτερα.

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων της αντιπολίτευσης απουσιάσαν σε ένδειξη διαμαρ τυρίας για την απόφαση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας να απευθύνει πρόσκληση σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Σημειώνεται, δε, ότι απόντες από την εξέδρα των επισήμων ήταν και οι εκπρόσωποι της ΧΑ.

Το παρόν έδωσε, αντίθετα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος, μάλιστα, κάθισε δίπλα στον Απόστολο Τζιτζικώστα παρά την έντονη διαφωνία που είχαν τις τελευταίες ημέρες.

Αίσθηση προκάλεσε, πάντως, και η δήλωση του πρώην Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη πως και ο αυτός αν ήταν στη θέση του κ. Τζιτζικώστα το ίδιο θα έκανε.

Στην εξέδρα των επισήμων βρέθηκαν επίσης ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θόδωρος Καράογλου, οι βουλευτές της ΝΔ Γιάννης Ιωαννίδης, Γ.ιωργοςΟρφανός, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Θεοφικλος Παππάς, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο Μητροπολίτης Άνθιμος και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων με επικεφαλής τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο.

Την ίδια ώρα στιγμή οι πολίτες που δεν είχαν δικαίωμα πρόσβασης στο χώρο της παρέλασης λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας, είδαν με κυάλια τους παρελαύνοντες, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που μπροστά στην ταλαιπωρία, απλώς προτίμησαν μια βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης ή στο κέντρο της πόλης. 

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

<iframe src="http://c DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”description” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”duration” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”thumbnail” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”width” content=”640″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”height” content=”480″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Πάνος Καμμένος: «Δεν πάω με μνημονιακά κόμματα»

Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόεκειται να συνεργαστεί με μνημονιακά κόμματα

Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με μνημονιακά κόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα σύγκλισης μετεκλογικά με μνημονιακά κόμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».

Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρίπτοντας ωστόσο την συνεργασία με μνημονιακά κόμματα. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθανό να υπάρξουν συγκλίσεις με αντιμνημονιακά κόμματα και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».

 

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που θα δώσουν τη δυνατότητα συγκλίσεων με κόμματα και βουλευτές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, βάζοντας ορισμένες «κόκκινες γραμμές», κυρίως στα εθνικά θέματα.

Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι είπαν «ψέματα» στη ΔΕΘ και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άλλαξε θέση και από την καταγγελία του Μνημονίου τώρα μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση. Το κόμμα του επιδιώκει τις εκλογές – όπως είπε – για να αλλάξει το σκηνικό.

«Εμείς λέμε την αλήθεια στο λαό και επιβεβαιωνόμαστε. Κάθε μέρα οι δανειστές επιβάλουν συνεχώς νέα μέτρα με σκοπό να καταργήσουν το εθνικά κυρίαρχο κράτος που λέγεται Ελλάδα»

Άσκησε δριμεία κριτική στον Σαμαρά λέγοντας ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ ήταν «one night stand» και προσέθεσε ότι: «ο Σαμαράς το 2011 μιλούσε κατά των μνημονίων και τώρα με τον Βενιζέλο είναι εκτελεστές αυτής της πολιτικής που κατηγορούσαν».

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρό ΤΕΙνε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, φόρο 1% στις γονικές παροχές, μείωση της φορολογίας κάτω από το 8% για να ανταγωνιστούμε τις γειτονικές χώρες και καθορισμό της τιμής του πετρελαίου στο 1 ευρώ.

Ο κ. Καμμένος παρουσίασε το βασικό πλαίσιο των θέσεων του κόμματος, τις οικονομικές προτάσεις και τις ριζικές αλλαγές που απαιτούνται ώστε να ορθοποδήσει η ελληνική οικονομία.

«Χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο κράτος. Χάραξη μιας οικονομικής πολιτικής με γνώμονα την ανακούφιση του λαού και έμφαση στην εκπαίδευση. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους η εκροή ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό» σημείωσε ο κ. Καμμένος. Ταυτόχρονα, όπως υποστήριξε, «θέλουμε να ξεκινήσει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, να καταργηθεί το χρέος και να αρχίσει επιτέλους η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου».

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/323139/eduposiaki-parelasi-se-tholo-politiko-topio/
ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *