ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Προκλητικός και με παρεμβατικό ύφος εμφανίστηκε ο επικεφαλής της γραφεια ιδιωτικων ερευνων λαρισα τρόικας (και ιδιωτικοι ντετεκτιβ τιμεσ εκπρόσωπος του ΔΝΤ) κ. Πoλ Τόμσεν με συνέντευξη γραφεια ιδιωτικων ερευνων λαρισα που ντετεκτιβ παρακολουθησεις έδωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα.”

Ειρωνεύεται το λαό ο Τόμσεν ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Ο κ. Τόμσεν κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει στη χώρα και επιμένει στην ανάγκη να υπάρξουν απολύσεις στον δημόσιο τομέα.

«Μου προκαλεί έκπληξη ότι σε μια χώρα με 60% περίπου ανεργία στους νέους, και με συχνά κακές δημόσιες υπηρεσίες, το πολιτικό σύστημα είναι τόσο απρόθυμο να αποδεχθεί ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν αποδίδουν μπορούν να αντικατασταθούν από νέους, μορφωμένους ανθρώπους που αγωνιούν να τους δοθεί μια ευκαιρία», δήλωσε.

Σε μια χώρα που στηρίζεται στις πενιχρές συντάξεις των απόμαχων της δουλειάς και οι μεγαλύτερης ηλικίας εργαζόμενοι αγωνίζονται να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα στις οικογένειές τους, οι δηλώσεις του κ. Τόμσεν ακούγονται ως ειρωνεία για να μην πούμε ως ύβρις προς το λαό. Είναι τόσο σοβαρές, όσο η άποψη πως με δωρεάν Wi-Fi θα αποκατασταθεί η πίστη των νέων στο πολιτικό σύστημα…

πηγή: Εφημερίδα NEWSBOMB