ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Η ξυλόσομπες λέβητας σχέση τους, λεβητεσ πυρηνασ τιμεσ όπως αναφέρουν οι φίλοι τους, λεβητεσ πυρηνασ τιμεσ δεν ήταν βοθροι απορροφητικοι ποτέ ήρεμη. Αλλά ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι όταν ο 32χρονος ηλιακοι θερμοσιφωνες gauzer χασάπης από τη ηλιακοι θερμοσιφωνες ελκο Μαδρίτη μάθαινε ότι η 30χρονη φίλη του είναι έγκυος, ηλιακοι sonne ηλιακοι κενου θα τη σκότωνε με τόσο ηλιακοι κενου φρικιαστικό ηλιακα κενου τρόπο.”

ΣΟΚ: Σκότωσε την έγκυο φίλη του και την τάισε στους γύπες ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

 

Ο Χοσέ Μιγκέλ Ταμάγιο έχασε κάθε ίχνος ψυχραιμίας στην είδηση της εγκυμοσύνης της συντρόφου του Καρολίνα Μπερνάλ Γκόμεζ. Όχι μόνο τη σκότωσε αλλά την Τεμάχισε και τάισε με τα κομμάτια της γύπες! Τα κομμάτια τα μετέφερε στη μοναδική φυλασσόμενη περιοχή που υπάρχει στην ευρώπη για τους άγριους γύπες, που είναι κοντά στη Μαδρίτη.

Ο σφαγέας δεν βιάστηκε να δηλώσει την εξαφάνισή της. Πέρασαν εβδομάδες μέχρι να εμφανιστεί στις αρχές και να …την αναζητήσει. Αυτή η καθυστέρηση είναι που δημιούργησε υποψίες στην ισπανική Αστυνομία. Οι αντιφάσεις στην κατάθεσή του τους οδήγησε τελικά να αντιληφθούν ότι είχαν μπροστά τους τον ίδιο τον δολοφόνο. Η ανακριτική διαδικασία αποκάλυψε το αποτρόπαιο έγκλημα.