ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ καλαθι ηλιακοι θερμοσιφωνες σκρουτζ πελλετ Οι τρομοκρατικές επιθέσεις επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα αποτελούν καθημερινή επικαιρότητα, επιλογη ηλιακου θερμοσιφωνα ειδικά όσον αφορά σε χώρες της καυστηρασ πυρηνα Μέσης Ανατολής, ηλιακοι θερμοσιφωνες σκρουτζ της Ασίας και της Αφρικής ηλιακοι θερμοσιφωνεσ τιμεσ skroutz και δη μουσουλμανικές ηλιακοι θερμοσιφωνες σκρουτζ χώρες.”

Δραματική αύξηση των τρομοκρατικών επιθέσεων ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Σ’αυτό το συμπέρασμα καταλήγει η έκθεση της START, της Εθνικής Κοινοπραξίας για τη Μελέτη της Τρομοκρατίας των ΗΠΑ, στοιχεία της οποίας παρουσιάζει το CNN.

Το 2012, ήταν η χρονιά με τις περισσότερες τρομοκρατικές επιθέσεις. Ειδικότερα, σημειώθηκαν 8.500 επιθέσεις από τις οποίες 15.500 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Σε σύγκριση με το 2011 παρατηρείται αύξηση της τάξης του 69% στις επιθέσεις και 89% στον αριθμό των θυμάτων. Επίσης, οι έξι από τις επτά πιο επικίνδυνες τρομοκρατικές οργανώσεις αποτελούν παρακ Λάδια της Αλ Κάιντα.

Να σημειωθεί ότι το 2013, αναμένονται υψηλότερα ποσοστά, καθώς μόνο το πρώτο εξάμηνο του έτους έχουν καταγραφεί 5.100 τρομοκρατικές επιθέσεις.

Διαβάστε επίσης:

Ετοίμαζαν τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα-Έφοδος σε κρησφύγετο