ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ καυστηρασ πυρηνα ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ελκο ηλιακοι ξυλόσομπες λέβητας θερμοσιφωνες ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ελκο ηλιακοι θερμοσιφωνες Υπουργείο Ναυτιλίας: τιμές ηλιακών θερμοσίφωνων ηλιακοι θερμοσιφωνες skroutz ηλιακοί ελκο Τέρμα στην επίταξη των ναυτεργατών”

Υπουργείο Ναυτιλίας: Τέρμα στην επίταξη των ναυτεργατών ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Σημειώνεται ότι το σύνολο των πληρωμάτων για τα Επιβατηγά, Επιβατηγά Οχηματαγωγά και Φορτηγά Οχηματαγωγά πλοία του Εμπορικού Ναυτικού είχαν υπαχθεί σε καθεστώς πολιτικής κινητοποίησης και επίταξης υπηρεσιών, από το πρωί της 6ης Φεβρουαρίου.

«Σήμερα, υλοποιούμε ένα πάγιο αίτημά της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. Με αυτόν τον τρόπο επικυρώνουμε τη δημιουργική συνεργασία που έχουμε ξεκινήσει μαζί της, με κοινό γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας. Στην εθνική προσπάθεια που καταβάλλουμε για να βγει η χώρα από την κρίση, ο Έλληνας ναυτικός διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.» τόνισε σε δήλωσή του ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Σημειώνεται ότι η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε να συμμετάσχει στην απεργία της ΓΣΕΕ με 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 6 Νοεμβρίου. Η ΠΝΟ σε ανακοίνωσή της έχει υπογραμμίσει, ότι η 24ωρη απεργία των ναυτικών δεν είναι μία τυχαία διαμαρ τυρία αλλά κινητοποίηση επιβίωσης και αντίστασης.