ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ «Δεν δέχομαι ότι υπάρχει εκβιασμός με την έννοια που το λέτε εσείς», ιδιωτικος ερευνητης δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο υπουργός……

«Κανείς δεν αρνείται ότι πρέπει να πάρουμε στοχευμένα μέτρα» ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Βαρβιτσιώτης: Κάποιοι υπόσχονται ότι θα αφήσουν λεφτά από τον ουρανό

«Δεν δέχομαι ότι υπάρχει εκβιασμός με την έννοια που το λέτε εσείς», ιδιωτικά γραφεία ερευνών δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο υπουργός Ναυτιλίας.

«Σίγουρα υπάρχει Γραφεία Ντετέκτιβ Άργος πολύ σκληρή διαπραγμάτευση» ανέφερε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και εξήγησε ότι το δημοσιονομικό κενό δεν είναι τόσο μεγάλο για το 2014 όσο αναφέρεται. «Σίγουρα υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση για να εφαρμόσουμε τις μεταρρυθμίσεις» αναγνώρισε ο υπουργός.

«Κανείς δεν αρνείται ότι πρέπει να πάρουμε στοχευμένα ντετεκτιβ παρακολουθηση κινητου μέτρα απλώς δεν πρέπει να είναι φορομπηχτικού χαρακτήρα» διευκρίνισε.

«Κάποιοι υπόσχονται ότι θα αφήσουν λεφτά από τον ουρανό, ντετεκτιβ θεσσαλονικησ όπως ο Καμμένος και ο Τσίπρας. Δεν έχει εφευρεθεί το δέντρο με τα Ντετέκτιβ ντετεκτιβ χαλκιδικη Ηράκλειο ιδιωτικοι ερευνητες θεσσαλονικη Κρήτης λεφτά. Ο νέος φόρος ακίνητων είναι πιο εξισορροπημένος για να μην πληρώνει ο ιδιοκτήτης ενοίκιο στο σπίτι του» τόνισε.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε ότι στο υπουργείο Ναυτιλίας «μειώνουμε μονάδες, ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμεσ και εύρος υπηρεσιών κατά 20%, ντετεκτιβ θεσσαλονικη τηλεφωνα αλλά δεν θα γίνουν καθόλου απολύσεις».

Πρόσθεσε ότι οι ναυτικοί στην ακτοπλοΐα είναι οι μόνοι που δεν έχουν δεχθεί μείωση στους μισθούς τους.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Εργαζόμενοι ντετεκτιβ λευκωσια της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

<span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>

<span itemprop=”description” content=””></span>

<span itemprop=”duration” content=””></span>

<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>

<span itemprop=”width” content=”640″></span>

<span itemprop=”height” content=”480″></span>

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ «Απόψεις του Στουρνάρα τα περί απελευθέρωσης των επαγγελμάτων», λέει ο πρόεδρος του ΔΣΑ

Ιδιαίτερη αιχμηρή η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστόΣε δύο διατάξεις περιορίζονται οι ενστάσεις των δικηγόρων αναφορικά με τον νέο Κώδικα που επεξεργάζεται η αρμόδια επιτ ροπή της Βουλής και θα ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα από το τρίτο θερινό τμήμα του κοινοβουλίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις εκπροσώπων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας οι ε< δικηγόροδικηγόρο< δικηγόροδικηγόρους του Δημόσιου τομέα) και σε εκείνη που καθορίζει τα ποσοστά εισφορών στα διπλότυπα γραμμάτια είσπραξης στα Δικαστήρια.

Πέραν αυτών, ιδιαίτερη αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αλλά και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Αδαμόπουλος είπε ότι: «Ο κ. Στουρνάρας δεν ζητα την απελευθέρωση του επαγγέλματος λόγω τρόικας. Τα ίδια έλεγε και πριν 25 χρόνια. Υπάρχουν όλα αυτά στις εκθέσεις του ΙΟΒΕ. Δεν είναι λοιπόν απόψεις της τρόικας αλλά εσωτερικών συμφερόντων και απόψεων» και πρόσθεσε «πολλοί χρησιμοποιούν την καραμέλα για το άνοιγμα του επαγγέλματος. Όμως με όσα μέτρα έχουν ληφθεί το επάγγελμα κλείνει. Δεν ανοίγει».

Ο πρόεδρος μάλιστα κατέθεσε συγκεκριμένα στοιχεία για να υποστηρίζει την ομιλίας του σύμφωνα με τα οποία:

Το 2010 εισήλθαν στον ΔΣΑ 1.005 νέα μέλη και εξήλθαν 642. Το 2011, εισήλθαν 1.049 και έφυγαν 642 ενώ το 2012 μπήκαν 850 και εξήλθαν 721. Από τους 850 μάλιστα μόλις οι 255 έμειναν τελικά ενεργά μέλη του δικηγορικού κλάδου.

Εξίσου, αποκαλυπτικά είναι τα νούμερα για τις παραστάσεις των δικηγόρων καθώς και για τις συνάψεις συμβολαίων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του κ. Αδαμόπουλου: το 2011 δόθηκαν 1.056.000 παραστάσεις και το 2012 9 δικηγόροδικηγόροι δεν είχαν καμία παράσταση ενώ πάνω από 50 πα δικηγόροδικηγόροι (1/20 του συνόλου).

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ

source: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/601200/kaneis-den-arneitai-oti-prepei-na-paroume-stoheumena-metra/

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *