ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Μικροεντάσεις σημειώθηκαν κατά την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα λίγο πριν ξεκινήσει η σημερινή παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου……

Χωρίς μεγάλα προβλήματα η παρέλαση στο Ηράκλειο ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Μικροεντάσεις κατά την κατάθεση στεφάνων

Μικροεντάσεις σημειώθηκαν κατά την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ηλιακοι θερμοσιφωνες ast λίγο πριν ξεκινήσει η σημερινή παρέλαση για την εθνική επέ ΤΕΙο της 28ης Οκτωβρίου στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου η οποία εξελίχθηκε στη συνέχεια ομαλά.

Στον χώρο γύρω από την παρέλαση είχαν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα αποκλείοντας την πρόσβαση των πολιτών τόσο στο μνημείο του ‘Αγνωστου Στρατιώτη, όσο και στον χώρο μπροστά από την εξέδρα των επισήμων. Εκπρόσωποι των αρχών αποδοκιμάστηκαν από ομάδα πολιτών κατά την κατάθεση στεφάνου, ενώ επιχείρησαν να πετάξουν μπουκάλια με νερό και καφέδες.

Μετά την κατάθεση ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης υφ. Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου και οι τοπικές αρχές μετέβησαν στην πλατεία Ελευθερίας όπου από την εξέδρα που είχε στηθεί παρακολούθησαν την παρέλαση κατά την διάρκεια της οποίας δεν σημειώθηκαν επεισόδια ενώ απέναντι από την εξέδρα είχαν αναρτηθεί πανό με αντικυβερνητικά και αντιτροικάνα συνθήματα.

Ακολούθως και μετά το τέλος της παρέλασης -και αφού οι εκπρόσωποι των αρχών είχαν αποχωρήσει από τον χώρο- πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρ τυρίας με πανό που ανέγραφαν “ΟΧΙ” και συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής από την ΕΛΜΕ, τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ηλιακοι θερμοσιφωνες maltezos τον Σύλλογο Σχολικών Φυλάκων, μαλτεζοσ ηλιακοι θερμοσιφωνεσ τιμεσ τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων, τον Σύλλογο Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης , το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών, ξυλοσομπεσ με λεβητα και φουρνο τον Σύλλογο Διοικητικών Υπαλλήλων του πανεπιστημίου Κρήτης ,εκπαιδευτικούς, ηλιακοι θερμοσιφωνες ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ μαθητές και άλλους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι παρέλαση στο Ηράκλειο είχε να γίνει από την περυσινή επέ ΤΕΙο της 28ης Οκτωβρίου αφού η παρέλαση για την εθνική επέ ΤΕΙο της 25ης Μαρτίου είχε ματαιωθεί μετά από τα επεισόδια και τις διαμαρ τυρίες που σημειώθηκαν τότε .

Στο μεταξύ χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε και στον ‘Αγιο Νικόλαο Λασιθίου η καθιερωμένη παρέλαση στην οποία την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γιώργος Δεικτάκης.

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

<iframe src="http://c DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”description” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”duration” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”thumbnail” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”width” content=”640″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”height” content=”480″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Πάνος Καμμένος: «Δεν πάω με μνημονιακά κόμματα»

Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόεκειται να συνεργαστεί με μνημονιακά κόμματα

Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με μνημονιακά κόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα σύγκλισης μετεκλογικά με μνημονιακά κόμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».

Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρίπτοντας ωστόσο την συνεργασία με μνημονιακά κόμματα. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθανό να υπάρξουν συγκλίσεις με αντιμνημονιακά κόμματα και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».

 

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που θα δώσουν τη δυνατότητα συγκλίσεων με κόμματα και βουλευτές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, βάζοντας ορισμένες «κόκκινες γραμμές», κυρίως στα εθνικά θέματα.

Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι είπαν «ψέματα» στη ΔΕΘ και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άλλαξε θέση και από την καταγγελία του Μνημονίου τώρα μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση. Το κόμμα του επιδιώκει τις εκλογές – όπως είπε – για να αλλάξει το σκηνικό.

«Εμείς λέμε την αλήθεια στο λαό και επιβεβαιωνόμαστε. Κάθε μέρα οι δανειστές επιβάλουν συνεχώς νέα μέτρα με σκοπό να καταργήσουν το εθνικά κυρίαρχο κράτος που λέγεται Ελλάδα»

Άσκησε δριμεία κριτική στον Σαμαρά λέγοντας ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ ήταν «one night stand» και προσέθεσε ότι: «ο Σαμαράς το 2011 μιλούσε κατά των μνημονίων και τώρα με τον Βενιζέλο είναι εκτελεστές αυτής της πολιτικής που κατηγορούσαν».

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρό ΤΕΙνε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, φόρο 1% στις γονικές παροχές, μείωση της φορολογίας κάτω από το 8% για να ανταγωνιστούμε τις γειτονικές χώρες και καθορισμό της τιμής του πετρελαίου στο 1 ευρώ.

Ο κ. Καμμένος παρουσίασε το βασικό πλαίσιο των θέσεων του κόμματος, τις οικονομικές προτάσεις και τις ριζικές αλλαγές που απαιτούνται ώστε να ορθοποδήσει η ελληνική οικονομία.

«Χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο κράτος. Χάραξη μιας οικονομικής πολιτικής με γνώμονα την ανακούφιση του λαού και έμφαση στην εκπαίδευση. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους η εκροή ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό» σημείωσε ο κ. Καμμένος. Ταυτόχρονα, όπως υποστήριξε, «θέλουμε να ξεκινήσει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, να καταργηθεί το χρέος και να αρχίσει επιτέλους η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου».

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/600941/horis-megala-provlimata-i-parelasi-sto-irakleio/
ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *