ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ο Πακιστανός που τον Ιούλιο του 2012 είχε κακοποιήσει βάναυσα την 16χρονη ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ τότε Μυρτώ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ οποία συνεχίζει να δίνει μάχη για να ανακτήσει τις αισθήσεις της και νοσηλεύεται πλέον ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ σε ειδική μονάδα στις ΗΠΑ.”

Το ξέσπασμα της μητέρας της Μυρτούς για τον «δράκο» της Πάρου (vid) ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Η μητέρα της, Μαίρη Κοτρώτσου σε δηλώσεις της τόνισε πως αποφεύγει οποιαδήποτε σκέψη για τον δράστη:

«Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τίποτα που να αφορά αυτό το πλάσμα γιατί όσο και να το σκεφτώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τρελαθώ. Κοιτάω μόνο τη Μυρτώ. Πως θα αντιμετωπίσω τα προβλήματα της Μυρτώς. Για μένα είναι πολύτιμη».

Αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας της κόρης της η κ. Κοτρώτσου ανέφερε: «Η βελτίωση όσο αφορά την κίνηση και την ομιλία είναι υποτυπώδης. Όσον αφορά τη νόηση υπάρχει κάποια βελτίωση. Το κυριότερο όμως πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Μυρτώ αυτή τη στιγμή είναι από κάποιες κρίσεις νευρικές που καταλήγουν σε επιληπτικές».

Η οικογένεια της Μυρτώς έχει ζητήσει την αναβολή της δίκης για ανθρωποκτονία καθώς η μητέρα είναι και η μοναδική μάρτυρας κατά του Πακιστανού.

«Είμαι η μοναδική αυτόπτης μάρτυς. Είμαι η μοναδική που τον είδε πως κοιτούσε και τι έκανε, πριν κάνει ο,τι έκανε. Είμαι η μοναδική που μπορεί να περιγράψει με σαφήνεια τον τρόπο, που μελετούσε τις κινήσεις μας», λέει χαρακτηριστικά η μητέρα της Μυρτώς.

Διαβάστε επίσης:

Στο εδώλιο ο «δράκος» της Πάρου

Την Τρίτη η δίκη του Πακιστανού που επιτέθηκε στη 16χρονη Μυρτώ

Τα νέα για τη 15χρονη Μυρτώ που κακοποιήθηκε στην Πάρο

Δείτε το βίντεο: