ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Καμιά φορά είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς το επιλογη ηλιακου θερμοσιφωνα θάρρος από την ηλιακοι θερμοσιφωνεσ κενου ανοησία! Όταν όμως δηλώνεις ασθενής και δη αλκοολικός, ηλιακοι θερμοσιφωνες τιμοκαταλογος όλα μπορούν να συμβούν! Ακόμα και το να επιστρέψεις στο φλεγόμενο σπίτι σου για να ηλιακοι κενου σώσεις τα… κουτάκια της μπύρας σου!”

Καιγόταν το σπίτι του και γύρισε να πάρει τις… μπύρες του! ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

 Το περιστατικό συνέβη στην Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολι ΤΕΙών. Ένα σπίτι άρπαξε φωτιά από έναν ξεχασμένο αναμένο βραστήρα. Όλη η οικογένεια, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά, έτρεξαν να βγουν έξω προκειμένου να σωθούν από τις φλόγες που είχαν τυλίξει στην κυριολεξία το σπίτι.

Δεν είχαν όμως όλοι και την ίδια αίσθηση του φόβου! Ένας εκ των έξι ανηλίκων, ο Γουόλτερ Σέρπιτ αποφάσισε, αν και σχεδόν κουτσός αφού κυκλοφορούσε με μπαστούνι, να γυρίσει στο σπίτι προκειμένου να σώσει τις πολύτιμες… μπύρες του!

Όταν ο αέρας  έκλεισε την πόρτα πίσω του, ο Σέρπιτ τα… χρειάστηκε αλλά κατάφερε να διασώσει τον πολύτιμο… θησαυρό του και να «τρέξει» για την έξοδο.

Φυσικά ο Σέρπιτ ομολόγησε πως είναι αλκοολικός. Τώρα που είναι και άστεγος, προφανώς θα μετακομίσει σε κάποια… μπυραρία!