ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, τιμές ντετέκτιβ Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Διεθνή – Ερντογάν: Εξαιρετικές οι σχέσεις Τουρκίας – Ρουμανίας ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Εξαιρετικές χαρακτήρισε τις σχέσεις της Τουρκίας με τη Ρουμανία, ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ρουμάνο ομόλογό του Βίκτορ Πόντα, που ακολούθησε τη συνάντησή τους, Γραφεία Ντετέκτιβ Γιάννενα στο περιθώριο των χθεσινών εγκαινίων της σήραγγας που συνδέει σιδηροδρομικά την ευρωπαϊκή με την ασιατική πλευρά του Βοσπόρου.

Η στρατηγική συνεργασία στους κόλπους του ΝΑΤΟ, αλλά και στους τομείς της πολιτικής, ιδιωτικοσ ντετεκτιβ ηρακλειο της οικονομίας, του πολιτισμού, της άμυνας και της ενέργειας παραμένει εξαιρετική, σημείωσε ο κ. Ερντογάν.

Ρουμανία είναι μία από τις χώρες που παρείχαν ισχυρή και άνευ όρων υποστήριξη στην Τουρκία στην διαδικασία των διαπραγματεύσεων για την ένταξή της στην ΕΕ. Θα ήθελα να εκφράσω και εδώ την ικανοποίηση για τη στήριξη αυτή" πρόσθεσε.

Περαιτέρω, γνωστοποίησε ότι στο επίκεντρο των συνομιλιών με τον κ. Πόντα βρέθηκαν θέματα σχετικά με την ενεργειακή συνεργασία, το ζήτημα του καθεστώτος θεωρήσεων (visa) για τους επιχειρηματίες, ιδιωτικοι ντετεκτιβ θεσσαλονικη ενώ αναζητήθηκαν πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη και ενίσχυση των δεσμών των δύο χωρών μέσα από διμερείς και διεθνείς "πλατφόρμες"

Ο κ. Ερντογάν σημείωσε ότι, το τελευταίο έτος, ο όγκος των διμερών εμπορικών συναλλαγών ανήλθε σε 6 δισ. δολάρια, Γραφεία Ντετέκτιβ Κύπρο υπογραμμίζοντας ότι ο στόχος διεύρυνσής του στα 10 δισ. δολάρια παραμένει αμετάβλητος, όπως τον είχε θέσει στη διάρκεια επίσκεψής του στο Βουκουρέστι το 2007.

"Θα ήθελα να τονίσω το γεγονός ότι η Ρουμανία είναι ο κυριότερος εμπορικός εταίρος της Τουρκίας στα Βαλκάνια" είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός.

"Στον αντίποδα, περίπου 7.000 τουρκικές εταιρείες δραστηριοποιούνται στη Ρουμανία. Όλα αυτά τα στοιχεία μας κάνουν να ελπίζουμε ότι οι οικονομικές σχέσεις που έχουμε με τη Ρουμανία μπορούν να αναπτυχθούν πολύ παραπάνω από τα σημερινά επίπεδα. Και οι δύο πλευρές διαθέτουν την αναγκαία πολιτική βούληση, για να γίνει αυτό πραγματικότητα" πρόσθεσε όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Εξάλλου, ο κ. Ερντογάν εξήρε τη συνεισφορά στης τουρκικής μειονότητας στη Ρουμανία στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, επισημαίνοντας την εποικοδομητική στάση των ρουμανικών αρχών απέναντι στις μειονότητες.

"Στη Ρουμανία ζουν σήμερα 18.000 Τούρκοι πολίτες και περίπου 75.000 Τούρκοι στην καταγωγή. Αυτοί συνιστούν μία ανθρώπινη και πολιτιστική γέφυρα μεταξύ των κρατών, μία γέφυρα φιλίας μεταξύ των χωρών μας" τόνισε, ευχαριστώντας τον Ρουμάνο ομόλογό του για την υποστήριξη που παρείχε στην εξασφάλιση ενός οικοπέδου στο Βουκουρέστι για ανέγερση τζαμιού.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

<span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>

<span itemprop=”description” content=””></span>

<span itemprop=”duration” content=””></span>

<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>

<span itemprop=”width” content=”640″></span>

<span itemprop=”height” content=”480″></span>

Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής κοστος παρακολουθησης απο ντετεκτιβστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=272315&catID=4

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *