ανακτηση δεδομενων σκληρου δισκου Ντετέκτιβ Ιωάννινα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Γραφεία ντετεκτιβ θεσσαλονικη Ντετέκτιβ Νάουσα Το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 4,15%, ανακτηση ιδιωτικες ερευνες κοστος δεδομενων απο σκληρουσ δισκουσ αμετάβλητο σε παιδικη κακοποιηση σχέση με την προηγούμενη δημοπρασία…”

ΟΔΔΗΧ: Άντλησε 1,3 δισ. από 6μηνα έντοκα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 4,15%, αμετάβλητο σε σχέση με την προηγούμενη δημοπρασία

Το ποσό του 1,3 δισ. ευρώ άντλησε μέσω της σημερινή δημοπρασίας εξάμηνων εντόκων ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.

Το κόστος δανεισμού παρέμεινε αμετάβλητο στο 4,15% σε σχέση με την προηγούμενη δημοπρασία της 5ης Νοεμβρίου.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΔΔΗΧ, «υποβλήθηκαν συνολι­κές προ­­­σφο­ρές ύψους 1,860 δισεκατομμυρίων ευρώ, πού υπερκά­λυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 1,86 φορές».

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Οργή στο Τόκιο για γαλλικές γελοιογραφίες που συνδέουν Ολυμπιακούς – Φουκουσίμα

«Χάρη στη Φουκουσίμα, το σούμο έγινε τώρα ολυμπιακό άθλημα», σχολιάζεται στο πρώτο σκίτσο – «Oλυμπιακοί Αγώνες του 2020: η ολυμπιακή πισίνα κατασκευάστηκε στη Φουκουσίμα» το σχόλιο του δεύτερου σκίτσου

Σάλος στην Ιαπωνία με αφορμή δύο σκίτσα που δημοσίευσε η γαλλική Εφημερίδα «Le Canard Enchaine», τα οποία σατιρίζουν την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 από το Τόκιο που ακόμα μετρά της πληγές του από την πυρηνική καταστροφή στη Φουκουσίμα.  

Η χώρα του ανατέλλοντος ηλίου δεν αντιμετώπισε με χιούμορ την ιδέα της Εφημερίδας να κάνει έναν άκομψο συσχετισμό της  πυρηνικής καταστροφής με την ανάληψη των Ολυμπιακών το 2020 από το Τόκιο και όπως όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση της χώρας δε θα μείνει έτσι το θέμα.

Στην πρώτη γελοιογραφία απεικονίζονται δύο παλαιστές σούμο με πρόσθετα μέλη στον προαύλιο χώρο του πυρηνικού εργοστασίου της Φουκουσίμα: «Χάρη στη Φουκουσίμα, το σούμο έγινε τώρα ολυμπιακό άθλημα», σχόλιο που έκανε έξαλλους τους Ιάπωνες που ένιωσαν θιγμένοι.

Το γεγονός ότι η ιαπωνική κυβέρνηση είχε διαβεβαιώσει την διεθνή ολυμπιακή επιτ ροπή ότι η πυρηνική καταστροφή της Φουκουσίμα δεν θα ανακτηση δεδομενων απο smartphoneτελέσει εμπόδιο στην άρτια διεξαγωγή των Αγώνων από το Τόκιο φαίνεται πως ενέπνευσε τον σκιτογράφο Cabu του περιοδικού.

Ο αξιωματούχος της ιαπωνικής κυβέρνησης, Γιχίντο Σούμπα, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου πως «η γελοιογραφία  δίνει λανθασμένη εντύπωση για τη χώρα».

Εκτός από το σκίτσο με τους παλαιστές σούμο υπάρχει κι ένα άλλο της γαλλικής Εφημερίδας που προκάλεσε τη δυσφορία του Τόκιο. Η γελοιγραφία που φέρει την υπογραφή του σκιτσογράφου Mongey, απεικονίζει δύο εργαζόμενους να φορούν την  ειδική στολή για να προστατευτούν από την πυρηνικη ενέργεια κρατώντας ένα μηχάνημα μέτρησης της ακτινοβολίας μπροστά από μία πισινα με το σχόλιο: «Oλυμπιακοί Αγώνες του 2020: η ολυμπιακή πισίνα κατασκευάστηκε στη Φουκουσίμα».

«Αυτό το είδος της δημοσιογραφίας πληγώνει τα θύματα της καταστροφής», υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σούμπα, προσθέτοντας πως η ιαπωνική κυβέρνηση θα επιδώσει διά ΒΗΜΑ διαμαρ τυρίας στην γαλλική πρεσβεία.

Τηλεφώνημα Σαμαρά στον Ιάπωνα πρωθυπουργό Άμπε

Ο πρωθυπουργός συνέχαρη τον Ιάπωνα ομόλογό του για την ανάληψη των Ολυμπιακών του 2020 από το Τόκιο και του υπενθύμισε ότι η Ελλάδα μπορεί να προσφέρει τεχνογνωσία για τη διοργάνωση των Αγώνων

τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε είχε με πρωτοβουλία του ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Άμπε για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 από το Τόκιο.

Κατά πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν να υπάξει συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Ιαπωνίας για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των Αγώνων που ανέλαβε το Τόκιο.

Ο κ. Σαμαράς προσκάλεσε τον κ. Άμπε να επισκεφθεί την Ελλάδα μέσα στο 2014. Επιπλέον, εν όψει της εξάμηνης ελληνικής προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ξεκινά την 1η Ιανουαρίου του 2014, οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν να ενισχύσουν την ευρω-ιαπωνική συνεργασία για την περαιτέρω προώθηση της συμφωνίας ελευθέρου εμπορίου μεταξύ Ιαπωνίας και ΕΕ.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.protothema.gr/economy/article/325639/oddih-adlise-13-dis-apo-6mina-edoka/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *