ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ντεντεκτιβ χρεωση ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ιδιωτικοι ντετεκτιβ καλαματα Περίπου 46 εκατ. συνομιλίες κατέγραψε η αμερικανική υπηρεσία -Παρακολουθούσαν και τους Ντετέκτιβ Ρόδο ντεντεκτιβ χρεωση καρδινάλιους…”

Η NSA κατασκόπευε και τον Πάπα ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Περίπου 46 εκατ. συνομιλίες κατέγραψε η αμερικανική υπηρεσία -Παρακολουθούσαν και τους καρδινάλιους

Κανείς δε γλιτώνει από την αμερικανική μυστική υπηρεσία Ασφάλειας, ούτε καν ο Πάπας.

Τουλάχιστον, αυτό αποκαλύπ ΤΕΙ το ιταλικό πολιτικό περιοδικό Panorama, το οποίο σε δημοσίευμά του υποστηρίζει ότι η NSA κατασκόπευε και τον ποντίφικα.

Στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει αύριο 31 Οκτωβρίου, αναφέρεται ότι από τα 46 εκατ. τηλεφωνικές κλήσεις που κατέγραψε η υπηρεσία εθνικής Ασφάλειας στην Ιταλία τη χρονική περίοδο 10/12/12-08/01/13, συμπεριλαμβάνονται και κλήσεις από το Βατικανό.

Η NSA φέρεται να «κρυφάκουγε» τον Πάπα Βενέδικτο, καθώς και τον Μπεργκόλιο όσο εκείνος ήταν ακόμα καρδινάλιος.

Μάλιστα, ο τωρινός προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας λέγεται πως παρακολουθείτο ήδη από το 2005, σύμφωνα με στοιχεία της Wikileaks.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, οι κλήσεις από και προς το Βατικανό ήταν καταχωρημένες σε τέσσερις κατηγορίες: «Leadership intentions», «Τhreats to financial system», «Foreign Policy Objectives», «Human Rights».

Ενώ, πιθανό είναι να καταγράφονταν και οι συνομιλίες του νέου προέδρου της τράπεζας του Βατικανού, Ior, Ερνστ φον Φράιμπεργκ.

«Δεν έχουμε στοιχεία και σε κάθε περίπτωση δεν ανησυχούμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου, Φεντερίκο Λομπάρντι.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός, Ενρίκο Λέτα, αναμένεται να φέρει το ζήτημα των παρακολουθήσεων στη Βουλή τις προσεχείς ημέρες, χωρίς ωστόσο να έχει οριστεί ημερομηνία.

Όπως δήλωσε ο υπουργός αρμόδιος για τις σχέσεις της κυβέρνησης με το κοινοβούλιο, Ντάριο Φραντσεσκίνι, ο Ιταλός πρωθυπουργός αναμένει τη σύγκλιση της ιταλικής Κοινοβουλευτικής Επιτ ροπής Ελέγχου των Υπηρεσιών Πληροφοριών και Ασφάλειας (Copasir), η οποία ζητά να ξεκαθαρίσει το ζήτημα των παρακολουθήσεων στην Ιταλία.

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

<span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>

<span itemprop=”description” content=””></span>

<span itemprop=”duration” content=””></span>

<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>

<span itemprop=”width” content=”640″></span>

<span itemprop=”height” content=”480″></span>

Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.protothema.gr/world/article/323890/i-nsa-kataskopeue-kai-ton-papa/

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *