ΗΛΊΑΚΟΙ τιμές ηλιακών θερμοσίφωνων ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Ερώτηση ηλιακα κενου προς τον θερμανση με ηλιακο θερμοσιφωνα skroutz ηλιακοί πρωθυπουργό για τον Ενιαίο Φόρο στα Ακίνητα”

Ο Τσίπρας καλεί τον Σαμαρά να πάει στη Βουλή ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό κατέθεσε ο Αλ. Τσίπρας ζητώντας να σταματήσει επιτέλους η λεηλασία της μεσαίας τάξης και του κόσμου της εργασίας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον ενιαίο φόρο στα ακίνητα νέα επιχείρηση κλοπής εισοδήματος και δήμευσης της περιουσίας των πολιτών.

Ο Αλ. Τσίπρας αναφέρεται στα φορολογικά νομοσχέδια που έχουν ψηφιστεί τα τελευταία τρία χρόνια από τη Βουλή που όλα είχαν ως στόχο την οικονομική αφαίμαξη μισθωτών και συνταξιούχων και τονίζει ότι την ώρα που επικρατεί φορολογική ασυλία του μεγάλου πλούτου και των εξωχώριων εταιριών, η γνώριμη συνταγή της μνημονιακής πολιτικής αποθεώνεται στα νέα σχέδια του υπουργείου Οικονομικών.

«Καταργείται το αφορολόγητο όριο, το «έκτακτο» -υποτίθεται- χαράτσι της ΔΕΗ μονιμοποιείται, ενώ εκατομμύρια πολίτες καλούνται από το πρώτο τετραγωνικό και από το πρώτο ευρώ, να καταβάλλουν χρήματα που δεν έχουν», αναφέρει στην επίκαιρη ερώτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέ ΤΕΙ ότι επειδή το υπουργείο Οικονομικών ξεπέρασε κάθε νοσηρή φαντασία με τις προτάσεις φορολόγησης αγρο Τεμαχίων και χέρσων χωραφιών, επειδή πρέπει επιτέλους να σταματήσει η λεηλασία της μεσαίας τάξης και του κόσμου της εργασίας, ο Α. Σαμαράς πρέπει να απαντήσει:

Γιατί δεν υλοποιείται επιτέλους η συνταγματική επιταγή σύμφωνα με την οποία η φορολογική επιβάρυνση οφείλει να απορρέει από τη φοροδοτική ικανότητα εκάστου;

Ως πότε θα συνεχίζεται η προκλητική φοροαπαλλαγή του μεγάλου πλούτου εις βάρος μισθωτών και συνταξιούχων, η ανοχή απέναντι σε έκνομες δραστηριότητες, όπως η λαθρεμπορία και τα πλαστά και εικονικά τιμολόγια, η μη σύνταξη και αξιοποίηση ενός σύγχρονου περιουσιολογίου που να αποσκοπεί στη φορολογική Δικαιοσύνη;