Newcastle har tecknat Schalke-mittfältaren Nabil Bentaleb på utlån till slutet av säsongen, med en möjlighet att göra affären permanent. Benfica slutade tvåa mot Porto i Primeira Liga förra säsongen efter att ha vunnit fem av de nueva Camiseta 2021 Finlandia tidigare sex kampanjerna.
Det räknas som den tidigare Ajax-stjärnan väckte intresse från ett antal stora europeiska lag, inklusive Inter Milan och Sevilla. Den belgiska mittbacken, 33, var en fri agent efter att ha sett sin åttaåriga vistelse i norra London nueva Tercera Camiseta Croacia upphörde förra månaden. .
Det rapporteras vara ett gratis lån med möjlighet att köpa för 15 miljoner euro, vilket ger Milan en procentsats på eventuell framtida överföring. Atalanta meddelade på söndagen: ‘Mattia är en äkta representant för Bergamo-andan och återvänder till Nerazzurri-tröjan efter två år med målet att skriva mer underbara sidor i sin Atalanta-berättelse. Välkommen hem, Mattia!’
Försvararen återvänder till La Dea på ett 18-månaders lån med möjlighet att köpa, återvänder till basen efter sin Milan-besvärjelse. Traore är Villas fjärde stora sommarsignering efter ankomsten av målvakt Emiliano Martinez från Arsenal, anfallaren Ollie Watkins från nueva Nueva Camiseta Wolfsburg Brentford och högerbacken Matty Cash från Nottingham Forest. .
Burkina Faso-internationalen tillbringade tre år i Chelsea och anslöt sig till den tidigare lagkamraten John Terry, som nu är assistenttränare på Villa Park. Qataris tillkännagav affären tidigare idag, med 35-åringen som undertecknade för nästa säsong..

TrinaUryj billiga fotbollströjor Jefferson

EulaliaWe fotballdrakter CareyHack

FelicaGel fotball drakter TrenaSant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *