ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «Είστε ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ο λόγος που συνεχίζω να ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ονειρεύομαι ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ κάθε ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ μέρα…»…”

Το συγκινητικό γράμμα του Νίνο ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

«Είστε ο λόγος που συνεχίζω να ονειρεύομαι κάθε μέρα…»

Ένα γράμμα προς τους θαυμαστές του έγραψε ο Νίνο, θέλοντας να εκφράσει την αγάπη του προς αυτούς.

Ο τραγουδιστής, που πριν λίγο καιρό έγινε πατέρας, αυτή την περίοδο ετοιμάζει τα νέα του τραγούδια με αποτέλεσμα να βρίσκεται όλη μέρα στο στούντιο.

Θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους τον στηρίζουν 11 χρόνια τώρα, δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ένα γράμμα στο οποίο ξεδιπλώνει τα συναισθήματα του.

Λίγο πριν ο τραγουδιστής είχε ποστάρει στο instagram του, ένα βίντεό από τη στιγμή που ο ίδιος έγραφε το εν λόγω γράμμα.

ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Στο Super Bowl XLVIII ο Bruno Mars

Η φήμη κυκλοφορούσε για αρκετό καιρό και τώρα, ο ίδιος ο Bruno Mars την επιβεβαίωσε. Θα εμφανιστεί στο Super Bowl XLVIII.

Ο Bruno Mars πριν δύο μόλις ημέρες δημοσίευσε μία φωτογραφία στο facebook, με την οποία προανήγγειλε και προωθεί την εμφάνισή του.

Πάνω από το πρόσωπό του φιγουράρει με χρυσά γράμματα το Super Bowl XLVIII.

Λίγο αργότερα βέβαια, ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση.

Πριν τον Mars, η Beyonce ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες στο Super Bowl του 2013, με τα άλλα δύο μέλη του συγκροτήματος των Destiny’s Child, Kelly Rowland και Michelle Williams.

Ακόμα παλαιότερα, η Madonna, οι Black Eyed Peas, ο Bruce Springsteen και ο Prince ήταν μεταξύ των πλέον αγαπημένων καλλιτεχνών που εμφανίστηκαν στο Super Bowl.

Οι σχολικές μας αναμνήσεις μέσα από φωτογραφίες!

Κι όμως κάποτε ζούσαμε και χωρίς τεχνολογία!

Δεν υπήρχαν κοινωνικά δίκτυα! Δεν υπήρχε facebook, Τwitter, You Tube! Δεν είχαμε <a href="http://www. Apple.com/gr/iphone/”>iPhone, iPad και home cinema!

Ήμασταν χαρούμενοι με πολύ πιο απλά πράγματα!

Ποια ήταν αυτά;

Τα περισσότερα θα τα έχετε ξεχάσει και ίσως βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες να έχετε την ίδια αντίδραση με εμάς: Να στέκεστε σε καθεμία και να φέρνετε στο μυαλό σας όμορφες παιδικές αναμνήσεις!

Το newsbomb.gr σας παρουσιάζει εικόνες που μας κράτησαν για χρόνια συντροφιά…

Διαβάστε επίσης: 

Ξεκινούν σήμερα τα σχολεία

Υφυπ. Παιδείας: Η ΟΛΜΕ κρατάει τα σχολεία κλειστά

«Πράσινο φως» από τις ΕΛΜΕ για απεργία των καθηγητών

Η σχολική χρονιά ξεκινά με απεργίες

Βενιζέλος: Τα σχολεία πρέπει να μείνουν ανοιχτά