ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Στην Αμερική άνοιξε ήδη το πρώτο νοσοκομείο που ειδικεύεται σε ασθενείς με «εθισμό στο Internet» και συγκεκριμένα στην Πενσυλβάνια……

Ειδικό νοσοκομείο για τον εθισμό στο Διαδίκτυο ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι έχουν τον τρόπο να διαγνώσουν το πρόβλημα

Στην Αμερική άνοιξε ήδη το πρώτο νοσοκομείο που ειδικεύεται σε ασθενείς με «εθισμό στο internet» και συγκεκριμένα στην Πενσυλβάνια και το Brad Ford Regional Medical Center.

Κι ενώ στην τελευταία έκδοση του εγχειριδίου ψυχιατρικής ο εθισμός στο διαδίκτυο δεν περιλήφθηκε ως διαταραχή, θερμανση με ηλιακο θερμοσιφωνα οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η υπερβολική χρήση του συνιστά καταναγκαστική συμπεριφορά που ένα ενδο-νοσοκομειακό περιβάλλον μπορεί να βοηθήσει.

Όλοι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, καλαθι πελλετ η διαφοροποίηση γίνεται όμως ανά αδυναμία, ηλιακοι θερμοσιφωνες gauzer από ποια δραστηριότητα ηλιακοι θερμοσιφωνες compact τιμες δεν μπορεί κάποιος να αποκοπεί. Είναι τα e-mail, τιμεσ ηλιακων θερμοσιφωνων τα παιχνίδια ή το facebook και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Πόσο εξαρτημένος νιώθει ένας άνθρωπος από ένα από αυτά ή όλα τα παραπάνω.

Πόσο η ενασχόληση με το internet σας κλέβει χρόνο από άλλες ποιοτικές ασχολίες με την οικογένεια, βοθροι απορροφητικοι τους φίλους, ηληακη θερμοσηφονεσ το σύντροφό σας. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι έχουν τον τρόπο και να διαγνώσουν τον εθισμό αλλά και να καθοδηγήσουν τον ενδιαφερόμενο σε μια λιγότερο καταναγκαστική συμπεριφορά.

Λένε μάλιστα ότι σε αντίθεση με τους άλλους εθισμούς το internet είναι πιο ύπουλο καθώς δεν μπορείς να μείνεις τελείως αποκομμένος από αυτό, ξυλοσομπεσ λεβητασ να πουν δηλαδή απλά «όχι». Τα βήματα θα είναι σταδιακά και όχι μονομιάς υποστηρίζουν και προτρέπουν στην προσπάθεια αργών και σταθερών βημάτων καθώς αξίζει.

Εσείς τι διαλέγετε; Το internet και τα «εργαλεία» του να σας «χειρίζονται» ή να τα χειρίζεστε εσείς με κανόνε<a href="http://www.healthpress.gr/wellbeing_categories/%CE%BD%CE%AD%CE%B1/?t=%CE%95%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%20internetinternet.-%CE%A4%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF.&article=28049″ target=”_blank” class=”ApplyClass”>healthpress.gr

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της

Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.

Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.

πηγή: dailymailΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Πρωτοποριακή συσκευή μεταδίδει ήχους μέσω του ανθρώπινου σώματος!

Η συσκευή Ishin-Den-Shin χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο για να ηχογραφήσει ήχους και ακολούθως τους μετατρέπει σε αθόρυβα σήματα, τα οποία μεταφέρονται μέσω του σώματος του ατόμου που κρατάει το μικρόφωνο

Η Disney ανέπτυξε μια πρωτοποριακή συσκευή, η οποία μεταδίδει ήχο μέσω του ανθρώπινου σώματος, σύμφωνα με το BBC.

Ο λόγος για τη συσκευή Ishin-Den-Shin (στα ιαπωνικά σημαίνει «όταν σκέφτεται το μυαλό, τα μεταδίδει η καρδιά»).

Η συσκευή χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο για να ηχογραφήσει ήχους και ακολούθως τους μετατρέπει σε αθόρυβα σήματα, τα οποία μεταφέρονται μέσω του σώματος του ατόμου που κρατάει το μικρόφωνο.

Στη συνέχεια, όταν το συγκεκριμένο άτομο ακουμπήσει το δάχτυλό του στον λωβό του αυτιού ενός άλλου ατόμου, σχηματίζεται ένα «οργανικό μεγάφωνο» και τα αθόρυβα σήματα μετατρέπονται σε ήχους.

Η νέα συσκευή δημιουργήθηκε στα εργαστήρια της Disney στο Πίτσμπεργκ των ΗΠΑ.

Αυτή την εβδομάδα, της απονεμήθηκε το τιμητικό βραβείο στην έκθεση Ars Electronica στο Λιντς της Αυστρίας.

Ο καθηγητής του πανεπιστημίου Σάλφορντ, Τρέβορ Κοξ δοκίμασε την εφεύρεση και σχολίασε: «Είναι μαγικό. Ακούς ήχους που έρχονται από το πουθενά».

Στην ιστοσελίδα της Disney στο διαδίκτυο, αναφέρεται, ότι «το ηλεκτροστατικό πεδίο που δημιουργείται από τη συσκευή προκαλεί μια σχεδόν ανεπαίσθητη δόνηση στο λωβό, με αποτέλεσμα το δάχτυλο και το αυτί να λειτουργούν ως φυσικά μεγάφωνα, που μετατρέπουν σε ήχο τα κωδικοποιημένα σήματα».

Όπως διευκρινίζεται, «τα σήματα μεταδίδονται από σώμα σε σώμα σε κάθε φυσική επαφή μεταξύ δύο ατόμων».

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

source: http://www.newsbeast.gr/health/arthro/579924/eidiko-nosokomeio-gia-ton-ethismo-sto-diadiktuo/
ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *