Chris Basham haluaa palata jalkapalloon ja jatkaa Sheffield Unitedin ylimääräistä työntämistä eurooppalaiseen karsintaan, Sky Sports kertoo.
Mutta 31-vuotias vaatii, että keskustelu vieläkin suurempien korkeuksien saavuttamisesta olisi tarkoituksenmukaista vasta, kun maan taistelu koronavirusta vastaan ​​alkaa helpota.
Basham ja hänen Sheffield Espanja Paita Pitkät Hihat Unitedin joukkuetoverinsa sopeutuvat tällä hetkellä, kuten koko maassa, uusiin työskentelytapoihin ja pitkään eristyneeseen aikaan.
Sky Italia sanoo, että Milano on valmis tekemään ensimmäisen 15 miljoonan euron tarjouksen Norsunluurannikon kansainväliselle kilpailulle. Vaikka Spurs on halukas myymään, he ‘vaativat jälleen, että Aurier ei lähde alle 20 miljoonan euron hintaan. Espanja Paita Pitkät Hihat .
Ja siellä toivoryhmät saavuttavat arvonsa Bayerin ollessa nyt taisteluun. Bayern Münchenin johtaja Hansi Flick uskoo, että David Alaba on vastuussa sopimuksestaan ​​klubin kanssa.
Itävaltalainen puolustaja on sopimaton kesällä ja voi lähteä ilmaiseksi siirtymään. Saksalaiset jättiläiset ovat yrittäneet saada hänet allekirjoittamaan uuden sopimuksen, mutta eivät näytä pääsevän sopimukseen.
Bayern Münchenin päällikkö Karl-Heinze Rummenigge sanoo, ettei ole yllätys, että Juventus on innokas David Alabaan. . Kesäkuussa tehdyn sopimuksen ulkopuolella Bayern saattoi myydä Alaban tammikuussa, kuten Juve, Chelsea ja PSG.
Bayern Athletic Bilbao Jalkapallo Paidat Münchenin puolustaja David Alaba jäähtyy mahdollisuuteen muuttaa Chelseaan kesällä. Viime viikkojen linkit olivat viitanneet siihen, että Alaba halusi liittyä Lontoon klubiin, ja he halusivat myös hänet..

BrendaFor Maglie Calcio 2021 KevinMarr

ThaouuNmo Billige Fodboldtrøjer LeilaGrif

DanelleUg Nueva Camiseta AC Milan JillianLy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *